ATIK KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI

ŞEHİT HAMİDE SİBEL ÇETİNKAYA ANADOLU LİSESİ ATIK KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI

Doğamızı korumak için yapabileceğimiz en güzel şeylerden birisi de atık maddelerin geri dönüşüme katılmasına yardımcı olmaktır. Gündelik hayatımızın her alanında; okulda, iş yerinde, alışveriş merkezlerinde, evde  kullandığımız kağıt maddesinin doğaya geri dönüşü ve tekrar kullanımı uzun zamandır bilinmekte ve uygulanmaktadır. Günümüzde dönüşüme gönderilen kağıtlar ile tekrardan kağıt ve türevleri maddeler üretilebilmektedir.  Kağıtlar, geri dönüşüm olarak en kolay şekilde işlenen maddelerden birisidir ve biriktirilmesi ve toplanması bakımından da diğer atık maddelere göre daha kolaydır. Öğrencilerimize çevre bilinci aşılamak,geri dönüşümü teşvik etmek amaçlı olarak okulumuz bünyesinde  kitap toplama kampanyası başlatıyoruz öğrencilerimiz 3 Hazirana kadar getirdikleri her 100 sayfa atık kağıt için 1 puan alacaklar ve en çok puanı toplayan öğrencimiz hediye tablet kazanacaktır.

Yayın: 18.10.2021 - Güncelleme: 18.10.2021 10:30 - Görüntülenme: 431