Etiket Sonuçları: GÜLŞEHİR

Ağu

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda öğrenim görmeye hak kazanan 9. sınıf öğrencilerimizin kesin kayıtları e-okul sistemi tarafından yapılmış olup okulda herhangi bir kayıt yapılmayacaktır. Öğrencilerimizin okul kıyafetlerini satış yapan mağazalardan temin etmeleri ,31 Ağustos tarihi itibariyle Uzaktan eğitim sürecini EBA(web-tv) üzerinden takip etmeleri  ve yüz yüze eğitimin yapılacağı tarihte okula gelmeleri yeterlidir.Okulumuza hoş geldiniz.İyi günler dileriz.

22-30 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN SORUMLULUK SINAVLARINA ÖĞRENCİLERİMİZİN COVİD-19 SALGINI NEDENİYLE MASKE TAKARAK GİRMELERİ ZORUNLUDUR.

Nis

Her yıl yapılması zorunluluk olan ´Alarm İkaz ve Personel Tahliye Tatbikatı´ başarıyla gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz öğrencileri il çapında düzenlenen okul sporları müsabakalrında takımlarda ve ferdi dallarda elde ettikleri başarılarla göz kamaştırıyor.

Ock

Hedefe dönük değişiklikler yapmayı ilke edinen okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin her anlamda daha mutlu hissedeceği, başarıya daha iyi odaklanabilecekleri bir kurum olma yolunda ilerliyor.

Kas

Spor dostu okul olarak ün kazanan ve sportif başarılarıyla göz dolduran okulumuz, adına yakışır spor tesislerine kavuştu. Okulumuz spor tesisleri Cumhuriyetin 95. yılında Vali Yardımcısı Sayın Nevzat SİNAN´ın katılımlarıyla açıldı.