eTwinnning Projemiz Ulusal Ajans Tarafından Kabul Edildi

İngilizce Öğretmenimiz Gülhanım Soyutemiz tarafından Kurucu ortak olarak hazırlanan ''LOVE'' TO READ isimli eTwinning projesi kabul edildi. Öğretmenimize teşekkür ediyor ,başarılar diliyoruz.

Proje Konusu ve amacı :

Yabancı dil öğrenenler olarak, yabancı dilin dilbilgisi kuralları hakkında çok şey biliyor olabiliriz; ama bir iletişim aracı olarak kullanmak söz konusu olduğunda bunu başaramayız. Bu sorunun çözümlerinden biri de okuyabildiğimiz kadar okumaktır. Bu amaçla okullarımızda okuma grupları oluşturmayı ve aşk hakkında yazılmış en popüler klasik İngilizce romanlardan bazılarını okuyup zihin haritalama yöntemini kullanarak ve öğrencilerin okuduklarımızın özeti olarak anladıkları kısa e-kitapları oluşturarak özetlemeyi amaçlıyoruz. Kişinin hayatının en güzel aktivitesine bağlı olarak bir grup çalışması atmosferi yaratmak istiyoruz: "okumak". Projemiz açısından, Avrupa'da eski zamanlarda "aşk" hakkında okuyoruz. Bu güdü sayesinde öğrencilerimizin dikkatini okumaya çekmeyi ve edebiyatı günlük yaşamlarının bir parçası haline getirmeye neden olmayı bekliyoruz.

Yayın: 13.10.2021 - Güncelleme: 13.10.2021 17:27 - Görüntülenme: 298