MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN TABLETLER İLE VERİLEN GSM DATA HATLARI 2 TEMMUZ İTİBARİYLE KULLANIMA KAPATILACAKTIR.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDANTABLETLER İLE VERİLEN GSM DATA HATLARI 2 TEMMUZ İTİBARİYLE KULLANIMA KAPATILACAKTIR.

Eğitimin uzaktan yapıldığı COVID-19 salgını sürecinde sosyo-ekonomik koşulları yetersiz olan öğrencilere uzaktan eğitim imkânı sağlamak üzere FATİH Projesi kapsamında tedarik edilen tablet bilgisayar setleri ile birlikte öğrencilerin canlı derslere katılım sağlayabilmeleri ve EBA platformundan faydalanabilmeleri için aylık 25GB'a kadar kotalı GSM data hatları sağlanmıştır. Sunulan hizmet  2 Temmuz 2021 tarihinde durdurulacak olup salgının seyrine göre gelecek eğitim-öğretim yılında   uzaktan eğitime devam edilmesi durumunda kullanmak üzere, sağlanan SIM kartların velîler/öğrenciler tarafından muhafaza edilmesi gerekmektedir.

Yayın: 05.07.2021 - Güncelleme: 05.07.2021 09:46 - Görüntülenme: 241