Şbt

Okulumuz öğrencileri il çapında düzenlenen okul sporları müsabakalrında takımlarda ve ferdi dallarda elde ettikleri başarılarla göz kamaştırıyor.

Ock

Hedefe dönük değişiklikler yapmayı ilke edinen okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin her anlamda daha mutlu hissedeceği, başarıya daha iyi odaklanabilecekleri bir kurum olma yolunda ilerliyor.

Ara

Anadolu Evimiz, Evimiz Temiz projesi kapsamında ortak yaşam alanını kullanmada örnek sınıf olarak Aralık ayının sınıfı seçilen 12B sınıfını tebrik ediyoruz.

Ara

" Anadolu Evimiz, Evimiz Temiz" projesi ile ferah bir okul yaşanabilir bir çevre

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü bu yıl tüm  öğretmenlerimizin katılımıyla  kutlandı.

Ara

"Siyer-i Nebi Haftası" münasebetiyle ilçemizde düzenlenen Liseler arası kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencileri yine ipi göğüsledi.

Kas

Spor dostu okul olarak ün kazanan ve sportif başarılarıyla göz dolduran okulumuz, adına yakışır spor tesislerine kavuştu. Okulumuz spor tesisleri Cumhuriyetin 95. yılında Vali Yardımcısı Sayın Nevzat SİNAN´ın katılımlarıyla açıldı.

Ara

Okulumuz kantininin kiraya verilmesi için 26.12.2018 tarihinde saat 14.00´da Gülşehir  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde ihale yapılacaktır. İşletme hakkının 01.01.2019 tarihinden itibaren başlayacağı kantinin ihalesi için teknik şartname ve gerekli bilgiler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınabilir. Bu yayın ilgilenenlere duyuru mahiyetindedir.

Ara

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nevşehir Engelliler Derneğinin iş birliği sonucunda okulumuz öğrencileri arasında ihtiyaç sahibi ve engelli aileler adına yardım kampanyası başlatıldı.

Ara

Demokrasi eğitiminin bir örneği olan okul meclis başkanları seçimleri yapıldı.

ULU ÖNDER M.KEMAL ATATÜRK'ÜN EMANETİ EMİN ELLERDE

Ara

Okulumuz idaresi, okul aile birliği ve Satranç Kulübümüz tarafından "Cumhuriyetimizin 95. Yılı" anısına yarşma düzenlendi.

Ock

Okulumuz her alanda olduğu gibi öğrencilerinin okuma alanında da üst düzeyde olmalarını hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda koordinatörlüğünü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İskender ALÇAY ve Biyoloji Öğretmeni Seda ZUHAL'in yaptığı okuma yarışması düzenlenmektedir. Komisyon üyeliğini okulumuz öğretmenlerinin yapacağı yarışmada önceden komisyonca belirlenmiş kitaplardan sorular yöneltilecektir.

Yarışmada birinciye çeyrek altın, ikinciye gram altın, üçüncüye para ödülü verilecektir. Okul Müdürümüz Nuh KORKMAZ yarışmanın planlanmasının çok güzel olduğunu ve böyle bir yarışmanın da ödül töreninin 21 Mart Nevruz Bayramında yapılmasının yerinde olacağını belirtti. Yarışmaya katılacak öğrencilere başarılar diledi.

Kas

Cumhuriyet Bayramının 94. Yılında Okulumuz Tarih Yaşam Kulübü öğrencileri Gülşehir´de bulunan Sessiz ve Keşfedilmeyi bekleyen Pınarbaşı Öz-Kuru dere Vadisi ve Kızıl katmaya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 150 öğrenci ve 14 öğretmenden oluşan bir ekiple Cumhuriyet ve Doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Nis

Gülşehir Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi Tarih Yaşam Kulübü öğrencileri tarafından organize edilen "Gülşehir'de Gül Zamanı" sosyal etkinlik proje çalışması kapsamında Gülşehir Belediyesi ve Gülşehir Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi protokol işbirliği çerçevesinde Okul Bahçesinin güzelleştirilmesi için Okul bahçesine 150 adet Gül fidesi dikildi.