Mrt

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan yeni açıklamaya göre 29 Mart 2021 tarihinde 9,10 ve 11. Sınıflarda yapılması planlanan yüz yüze sınavlar 3 Mayısa ertelendi. 12 sınıflarımızın sınavları, mazeret ve sorumluluk sınavları ertelenmemiştir. Veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Mrt

Sayın Velilerimiz  1.Dönem 1. yazılılarımız sona ermiş olup öğrencilerimizi sadece belirlenen günlerinde göndermenizi rica ederiz.

Mrt

İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YKS VE LGS'YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÇEVRİM İÇİ ORTAMDA DİYETİSYEN VE PSİKOLOJİK DANIŞMAN DESTEĞİ VERİLECEK

Mrt

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde, Türkiye'de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla TEKNOFEST havacılık, uzay ve teknoloji festivali düzenlenmektedir.

Mrt

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından YKS'ye girecek öğrencilerimize yönelik tüm branşlarda eğitimler planlandı. Salgın sürecinde öğrencilerimizin geri kalmamaları amacıyla planlanan eğitimler soru çözüm tekniklerini ve püf noktalarını içeriyor.

Şbt

2021 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı tarihi  2021 Yılı Sınav Uygulama Takvimi'nin yayınlanmasıyla beraber belli oldu.

Şbt

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS), 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacaktır. 26 Haziran 2021 tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT), 27 Haziran 2021 tarihinde sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacaktır.

30-11-2020 İTİBARİYLE

Sayın velimiz ve kıymetli öğrencilerimiz. 04 Ocak 2021 tarihine kadar geçerli olan ders programı aşağıda yayınlanmıştır. 10. ve 11. sınıfların yapılmayan sınavları da ertelenmişrtir. Uzaktan eğitimi dikkatlice takip etmenizi önemle rica ederiz.

Canlı Dersler sırasında öğrencilerin kameraları genellikle kapalı olacak, ancak ders süresince birkaç kez olmak üzere derse odaklanmayı artırmak ve kontrol amaçlı olarak öğretmenler, öğrencilerin kameralarını kısa süreli açmalarını isteyecektir.

YKS için son başvuru tarihi 02/03/2021

1 Mart 2021 Milli Eğitim Bakanlığı Basın Duyurusu

28/09/2020 itibariyle eba canlı ders programımız.

Ağu

02.09.2020-11.09.2020 TARİHLERİNDE YAPILACAK OLAN SORUMLULUK SINAVLARINA KATILACAK ÖĞRENCİ LİSTESİ AŞAĞIDADIR. SINAV TARİH VE SAATLERİ PAZARTESİ OKUL WEB ADRESİNDEN DUYURULACAKTIR.