T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
NEVŞEHİR / GÜLŞEHİR - Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi

KARDEŞ ELİ PROJESİ GERÇELEŞTİRİLDİ

Gülşehir Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü Danışman öğretmeni ve öğrencileri tarafından Kardeş Eli Projesi 03/05/2016 Salı Günü gerçeleştirildi.

 

Gülşehir Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü  Danışman öğretmeni M.Emin ÜZÜMCÜ rehberliğinde  kulüb öğrencilerinin katılımı ile Gülşehir Anaolu Lisesi öğrencileri tarafından yaklaşık 3 aylık bir çalışma sonucunda öğrenciler harçlıklarından tasarruf yaparak bir başka kişi ya da öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanabileceğinin farkına vardılar...

 

Gülşehir Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü Danışman öğretmeni ve öğrencileri tarafından Kardeş Eli Projesi 03/05/2016 Salı Günü gerçeleştirildi.

Gülşehir Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü  Danışman öğretmeni M.Emin ÜZÜMCÜ rehberliğinde  kulüb öğrencilerinin katılımı ile Gülşehir Anaolu Lisesi öğrencileri tarafından yaklaşık 3 aylık bir çalışma sonucunda öğrenciler harçlıklarından tasarruf yaparak bir başka kişi ya da öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanabileceğinin farkına vardılar.

Gülşehir Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübünün Kardeş Eli Projesi ile öğrenciler biriktirdikleri harçlıkları ile Karavezir İlkokulunda okuyan ihtiyaç sahibi 15 öğrencinn ayakkabı ihtiyacını karşılayarak projeyi gerçekleştirdiler. Gülşehir Anadolu Lisesinde yapılan Kardeş Eli Projesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Mehmet YILDIZ, Şube Müdürü Fatih TEPESU ve Okul Müdürümüz Nuh KORKMAZ'ın katılımlarıyla Karavezir İlkokulu Ziyaret edilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Sosyal Yardımlaşma Kulübü üyesi Ayşenur ÇALIŞKAN ayakkabıların Karavezir İlkokuluna ulaştırılması esnasında duygularını şöyle ifade etti: Anne babalarımızdan almılş olduğumuz harçlıkları okul kantininde ya da okul dışında hepsini harcıyorduk.Danışman öğretmenimiz M.Emin ÜZÜMCÜ ile yaptığımız Kardeş Eli projemizle sadece 3 aylık harçlıklarmızda haftalık tasarruf yaparak 15 kardeşimizin ayakkabı ihtiyacını karşıladık.Hem dinimizin tasarruf hem de kültürümüzün dayanışma ilkelerini gerçekleştirdik.çok mutluyum.Projede emeği geçen tüm öğretmen ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.05.2016 - Güncelleme: 06.06.2021 19:17 - Görüntülenme: 776
  Beğen | 0  kişi beğendi