Şbt

Okulumuz Spor Takımları katıldıkları turnuvalarda büyük başarı gösterdi. Sporcularımızı tebrik eder onlara antrenörlük yapan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz İlhan EKİCİ ve Fatih KOLUKISA’ya teşekkür ederiz.  Başarılı öğrencilerimizi makamında ağırlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Resul ÇEVİK’e de desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemini karne töreniyle tamamladık. Törende İl Birinciliği başta olmak üzere 2. ve 3. olan takımlarımıza ödülleri de takdim edildi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ara

Öğrencilerimizin geleceklerine şekil vermek ve onları doğru mesleklere yönlendirmek amacıyla "KARİYER GÜNLERİ" etkinliği düzenledik. Etkinliğimize destek veren tüm konuşmacılara teşekkür ederiz.

Tem

Emeği geçen başta, Edebiyat Öğretmenimiz Muhammet Emin TOY ve yayın ekibine teşekkür ederiz.

ANKARA OKUL GEZİMİZ

Bahar Şenliği

Okulumuzda Kariyer Günü Etkinliği Düzenlendi

11-C SINIFIMIZ İLE KAPADOKYA GEZİSİNE GİDİYORUZ

ATIK KİTAP TOPLAMA PROJEMİZİN KAZANANLARI 12/B VE 12/C SINIFLARIMIZ OLDU

MÜZİK SINIFIMIZ AÇILDI

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA 100.YIL EDEBİYAT TAKVİMİMİZ DUVARLARI SÜSLEDİ

Ock

Genç Kızlar A kategorisinde öğrencilerimiz İl 1.si olmuştur.

Ara

30 NİSAN TARİHİNE KADAR ENÇOK ATIK PİL TOPLAYAN SINIFIMIZLA KAPADOKYA BÖLGE TURU YAPACAĞIZ.

Ara

Öğrencilerimiz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)'yü ziyaret ederek, üniversitenin akademik birim ve sosyal tesislerini gezdi.

Ara

30 Nisan'a kadar en çok atık kağıt toplayan sınıfımızla Ankara'ya gidiyoruz.