Haz

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2021 YKS Hazırlık Çözümlü Mini Denemeler Başlıyor!

SORU ÇÖZME TEKNİKLERİ

May

Rehberlik Servisimizin bugünkü konusu Zaman Yönetimi . Zaman yönetimi; üreticiliği ve verimliliği arttırmak amaçlı olarak, belirli aktiviteler üzerinde harcanan zamanı bilinçli bir şekilde kontrol etme yöntemidir. Zaman yönetimi, belirli görevleri, projeleri bitirirken kullanılan çeşitli beceriler, araçlar ve teknikler ile desteklenebilir.

May

Kamu Görevlileri Etik Kurulu 25 Mayıs 2004 tarihinde kamuda etik kültürünü yerleştirmek üzere çalışmalar yapmak veya yaptırmak, bu konuda yapılacak çalışmalara destek olmak ve etik uygulamaları gözetlemek için kurulmuştur. 2008 yılından itibaren her yıl 25 Mayıs ülke genelinde "Etik Günü", aynı günün yer aldığı hafta da "Etik Haftası" olarak kutlanmaktadır.

LÜtfen Tıklayınız

May

Son düzlüğe girdik. 17. Deneme sınavını yapıyoruz. Kalan 11 deneme sınavını da yapıp YKS maratonunu tamamlayacağız.

May

Sözlerin surlardan güçlü olduğu, azmin, iradenin ve gayretin surların kalınlığından kudretli olduğu gündür 29 Mayıs 1453. Fethin 568. yıl dönümünü kutluyor, ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Siber Dünya Nedir?

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile başlayan, 19-25 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kort Tenis Turnuvasında okulumuz öğrencileri il şampiyonu oldular.

May

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından tüm öğrenciler için hazırlanan 2021 YKS Hazırlık Çözümlü Mini Denemeler Başlıyor

"OGMMATERYAL YKS KAMPI" şimdi Telegramda

May

Sayın velimiz ve kıymetli öğrencilerimiz; sınav uygulamaları salgın tedbirleri doğrultusunda bakanlığımız tarafından yeniden düzenlenmmiştir. Bu kapsamda 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci ve ikinci dönemine ilişkin sınavlar 12. sınıflarda tamamlanmış; 9, 10 ve 11. sınıfların ise II. Dönem sınavları yapılamamıştır.

May

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102'nci yıl dönümü dolayısıyla başlatılan "Meşale Bende" etkinliğine sosyal medya hesaplarından katılma çağrısı yaptı.

May

Sınavlar ile ilgili sıkça sorulan sorular.

rehberlik faaliyetlerimizde yeni konumuz 'İnternette Zaman Yönetimi'