Ekm

Okul duvarlarımız Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Makbule Zeynep Sümer'in hünerli ellerinde yaşam buluyor.Öğretmenimize ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Ölümünün 9.Yılında Büyük Usta Neşet Ertaş'ı Şarkıları ve Türküleriyle Andık

Eyl

Eylül Sorumluluk Sınavlarımız 13-24 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır. Sorumluluk sınavına girecek öğrencilerimize ait liste ve sorumlu oldukları dersler aşağıdadır.Sınav takvimi ve sınav konu dağılımlarına aşağıdaki linklerden ukaşabilirsiniz.

Eyl

KAYMAKAMIMIZ SAYIN ŞEYMA POLAT  OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

Eyl

Öğrencilerimiz yanlarına geçerli kimlik kartı veya pasaport,silgi,kalem ve kalemtraş almalılardır. Sınav giriş belgeleri sınav salonlarında sıralarının üzerinde hazır olacaktır.

Sınav giriş yeri bilgisine ulaşmak için tıklayınız

Ağu

2021 - 2022 Eğitim öğretim yılında okulumuz 9.sınıflarına kayıt olan öğrencilerimiz, okulumuza hoşgeldiniz.

Okul kayıt işlemleri e-okul sistemiyle yapıldığı için okulumuza gelerek herhangi bir işlem yapılmasına gerek yoktur.

Yeni kayıt olan öğrenci ve velilerimizle iletişim kurmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz ve eğer whatsapp grubuna üye olmak istiyorsanız katılım linkine tıklayınız.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

ÜNİVERSİTE TERCİH DÖNEMİ YOL HARİTASI

ÇEVRİMİÇİ TERCİH DANIŞMANLIĞI TOPLANTI TARİH VE SAATLERİ

Ağu

ANIZ YAKMANIN TOPRAK ÜZERİNDE YAPTIĞI OLUMSUZ ETKİLER:

Anız yangınlarının toprak içersindeki faydalı canlıları ve organik maddeyi yakması: ...................

Ağu

'Telafide ben de varım' Tarih dersimizde Tarih öğretmenimiz ve öğrencilerimizle, Gülşehir TOKİ civarında yapılan kazı çalışmalarını yerinde gördük ve yetkililerden kazı alanıyla ilgili bilgi aldık.

12.Sınıflar Mezuniyet Törenimiz

Eğitim Bilgilerinin Adaylar Tarafından Kontrolü ve Eğitim Bilgisi Seçme İşlemi

Sene sonu Öğretmenler Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik.