May

ATIK PİL TOPLAMA PROJEMİZDE EN ÇOK ATIK PİL TOPLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRDİK

Gülşehir Semaları Uçurtmalarımızla Renklendi

Nis

'Şehidini Anlat' konulu yarışmamız sonuçlandı. Katılan bütün okullarımızın öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür eder , kazanan öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz. Yarışmayı kazanan eserler gün içerisinde okulumuz sitesinde paylaşılacaktır.  Kazanan öğrencilerle hediyeleri 20 Nisan tarihinde verilecektir.

Nis

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuruları Başlıyor

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla öğrencilerimiz Kapadokya Özel Eğitim Merkezine ziyaret gerçekleştirdi. Okul panosu da hayırlayarak farkındalık yaratmak istedik. Öğrencilerimizi ağırlayan ve bilgilendiren Okul Müdürü Erkan Akım hocamıza da teşekkür ederiz.

Nis

OKULUMUZ KIZ VE ERKEK KORT TENİS TAKIMLARI ADANA İLİNDE DÜZENLENEN MÜSABAKALARDA OKULUMUZU VE İLİMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

OKULUMUZ KIZ VOLEYBOL TAKIMI B KATEGORİSİNDE NEVŞEHİR İL ŞAMPİYONU

Körükle ateş yakalı,
Demirden dağı yıkalı,
Ergenekon'dan çıkalı,
Nevruz, Türkün bayramıdır.
Nevruz Bizim Bayramımız

Mrt

Öğrencilerimize TEM ekipleri tarafÖğrencilerimize TEM ekipleri tarafından "Gençlik ve Güvenli Gelecek"  eğitimi verildiı.

eğitimi verildi

Mrt

Depremlere karşı toplumsal duyarlılığın artırılması, afet bilinci ve afetlere karşı hazırlıklı toplum

oluşturma amacıyla Ülkemiz genelinde her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan deprem

haftası nedeniyle eş zamanlı yapılan deprem tatbikatımız sorunsuz ifa edildi.

10-D Sınıfımız Hacı Bektaş Veli Türbesi ve Etnografya Müzesini Ziyaret Etti

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Şbt

2022 Yılı İstiklal Marşının kabul edildiği günü ve Mehmet Akif  ERSOY'u Anma Günü Etkinlikleri kapsamında '''Yüreklerde Akif-Dillerde Hürriyet- İstiklal Marşı- Vatan'' konulu ilimiz geneli resmi ve özel ortaokullar ile ilimiz geneli resmi ve özel lise ve  dengi okullar arasında kompozisyon yarışması düzenlenmesi.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 2. SINAV TAKVİMİ