UNESCO 2021 HACI BEKTAŞ VELİ YILI KAPSAMINDA  HACI BEKTAŞ VELİ TÜRBESİNDE DÜZENLEDİĞİMİZ PROGRAM YEREL MEDYADA YER ALDI.

2021 UNESCO Hacı Bektaş Veli Yılı Etkinlikleri kapsamında okulumuz tarafından hazırlanan söyleşiye davetlisiniz. Program Zoom üzerinden yapılacak olup link söyleşi den önce whatsapp gruplarımızdan paylaşılacaktır.

1925 yılından bu yana aralıksız olarak her ay sağlık, eğitim ve kültür alanında yayımlanan ve abonelerine ulaştırılan Yeşilay Dergisi Haziran 2021 sayısına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

12. sınıflar için 900 Beceri Temelli Etkinlik Seti

11. sınıf öğrencilerimize Rehberlik  öğretmenimiz Nurullah Çetinbaş tarafından Eba Akademik Destek Platformu tanıtıldı.

Rehberlik ve Psikolojik Danışman Mehmet ARSLAN, canlı yayında YKS ve MSÜ sınavlarına başvuru, hazırlık ve verimli ders çalışma yöntemleri hakkında bilgiler veriyor.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü

YKS'ye hazırlıkta neler yapmalıyız, kalan zamanı nasıl değerlendirilmeliyiz ve sınav stresi ile nasıl baş edebiliriz? Sorularına ilişkin bilgilendirmeler ile canlı yayınlarımız devam ediyor.

Link

YKS'YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİMİZE SORU ÇÖZME TEKNİKLERİ SEMİNERİ VERİLDİ